Tuin & Sfeer

Tuin & Sfeer

Donderdag 16 februari start de 25e editie van de beurs Tuin & Sfeer in Martiniplaza Groningen. Maar dit grootste tuinevenement van de drie grootste Noordelijke provincies is zéker niet alleen voor mensen met groene vingers.

Bezoekers vinden er compleet aangelegde tuinen, maar ook stands met hekwerk, bestrating, kozijnen en al wat meer dat met buitenleven te maken heeft. De ‘groentjes’ onder ons kunnen vakkundig advies vragen, een tuinontwerp laten maken en interessante tuinlezingen volgen zoals ‘het starten van een succesvolle groentetuin’ of ‘kringlooptuinieren’.

Nergens in het noorden vind je zoveel over tuinstijlen, voorjaarsbloeiers en de nieuwste tuintrends. Ruim honderd bedrijven presenteren zich op de bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. Verder zijn er diverse themastraatjes, zoals 'Natuurlijk Tuinieren', waar biodiversiteit en klimaatbeheersing hoog op de agenda staan. In ‘De Eetbare Tuin’ kunnen bezoekers zich laten inspireren door de diversiteit van ‘vruchten en groenten die zelf zijn gekweekt’ en op het Tuin- en Woonfestival zijn decoraties te vinden om tuin en huis op te vrolijken.

Om het beursbezoek ook culinair te veraangenamen, is er een culinaire proeverij aanwezig. Hier kun je letterlijk de lente proeven!

Meer informatie? Bezoek dan de website van Tuin & Sfeer of MartiniPlaza.

Deel deze pagina