Westerwolde Rijgt

Westerwolde Rijgt

Westerwolde heeft een landschap dat de gemiddelde toerist verrast. Want weidsheid verwachtend biedt Westerwolde een bosrijk beekdallandschap, uitgestrekte natuurgebieden met kabbelende riviertjes en vriendelijke esdorpen waar het goed toeven is. Voor de gasten, maar ook voor de bewoners zelf.

In dit decor zijn pareltjes van tuinen te vinden. Van klein en knus, tot Engels landelijk. Met het accent op kunst of op kunstig tuinieren. Die parels rijgen we tijdens 'Westerwolde rijgt' van 17 t/m 26 juni 2016 voor u aan elkaar door middel van fiets- en autoroutes, maar ook letterlijk. Bij elke tuin ontvangt u namelijk een kraal, symbool voor de parel die u bezoekt, en al die kralen kunt u rijgen tot een bijzonder snoer, een prachtig aandenken aan uw bezoek aan Westerwolde.

Beleef bijna 20 bijzondere tuinen in Westerwolde. Royaal aangelegde tuinen en intieme kleine. Strakke en romantisch vormgegeven tuinen, landschaps-en parktuinen. Veelal in combinatie met een kunstexpositie. Daarnaast zijn er ook tuinen te bezoeken die bij een burcht, klooster of museum horen.

http://www.westerwolderijgt.nl

Deel deze pagina