De Groene Luwte

De Groene Luwte

Deze vrijstaande B&B staat op een privéplek in De Groene Luwte, onze biologische landschapstuin met moestuin. Het energieneutrale huisje -- van inheems hardhout en eco geïsoleerd -- is vrij van elektriciteit, waterleiding én WIFI… hier maak je verbinding met jezelf! 

Je verblijf is reuze comfortabel dankzij 2 behaaglijke bedden, een royaal bio/bd ontbijt (dat reiken we je aan op je veranda), een washuisje met warm & koud water, ecotoilet en een zonneweide met tuinstoelen onder de walnoot.
Overnacht er als een vorst, slaap er diep en verkwikkend en ervaar de luxe van eenvoud, stilte en ruimte. Hul je in de rust van de tuin, staar naar de sterren en laad je lekker op. Dit is 'back to basics' anno nu!

Het Groene Huisje biedt uitzicht over de landerijen, boomgaard, moestuin en ganzenwei. Een heerlijke retraiteplek, een prima locatie voor vogelaars, fotografen, schrijvers en schilders, en een ideaal startpunt voor fiets-, wandel- en kanotochten. Onder handbereik liggen Lauwersmeergebied, Pieterpad, Waddeneilanden en Groningen.
Extra: à € 25,- p.p. serveren we je een gul tweegangen biologisch avondmaal met schatten uit de tuin en regio.

Eigenschappen & faciliteiten

Contact

Routebeschrijving starten

In de omgeving

Deel deze pagina