Elohim Centre

Elohim Centre

Spirituele winkel met helende tuinen

De spirituele winkel van het Elohim Centre en de Krachtplaats kent honderden spirituele producten waaronder kristallen, edelstenen, kruidentincturen en aura spray’s en ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland. Ook vind je er een koffieontmoetingsruimte, eetgelegenheid, helende tuinen en een centrum voor healing en spirituele opleiding.
Bijzondere edelstenen en persoonlijk readingsadvies

Je kunt er persoonlijk readingsadvies krijgen over welk product je ondersteunt en bijzondere topstukken bewonderen. Naast hangerstenen, knuffelstenen en huiskamer stenen vind je er o.a. een oer oud Jade Boeddha hoofd van 100 kg, een levensgrote Quan Yin van witte Jade, de grootste geslepen Sodaliet van Europa en prachtige kristallen schedels.

Helende Bezoekerstuinen
Op het terrein vind je prachtige helende zelfrealisatie-, Merkaba- en chakra tuinen en het Lemurisch Bos met engelen, waar je uren of zelfs dagen kunt mediteren en rust, healing en inzichten ontvangen. De tuinen zijn van dinsdag t/m zondag geopend voor dagbezoek (check de actuele openingstijden op onze website), maar je kunt ook overnachten op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen & faciliteiten

Contact

Routebeschrijving starten

In de omgeving

Deel deze pagina